Ervaringen

Gerry: “Wat was ik ver heen, zonder hoop en vertrouwen, wat voelde ik mij begrepen, wat was het soms moeilijk, wat heb ik je gehaat, wat hebben we ook gelachen, wat ben ik blij dat ik ben blijven komen en dat ik me nu uiteindelijk zo veel beter voel”.

Sylvia: Ik was al twee keer eerder in therapie geweest. Dus had niet zoveel hoop meer. Maar al direct vanaf de eerste keer had ik het gevoel voor het eerst echt begrepen te worden. Marian is niet een psycholoog die toevallig ook nog even in bedekte termen naar jouw incest vraagt, maar er verder niet op in gaat. Nee zij weet precies de vinger op de zere plek te leggen. En doordat ze weet hoe eng en eenzaam dit voelt, komt ze echt dicht bij je staan en neemt ze je aan de hand stapje voor stapje mee op jouw weg, dwars door alle ellende en shit heen, op weg naar een ander leven. Zij laat je in moeilijke tijden nooit alleen en geeft je steeds weer de moed om door te gaan. Zij weet hoe moeilijk sommige stappen zijn om te nemen. Maar zij weet ook wat je moet doen en hoe je dit kunt leren om je uiteindelijk beter te voelen. Ik ben zo blij dat ik alles gedaan heb, wat ze mij heeft opgedragen. En dat was niet altijd makkelijk. Soms wilde ik stoppen. Maar dan gaf ze me weer de moed liefde en kracht om door te gaan. Ze leert je om weer in jouw eigen kracht te geloven en te stoppen met je alleen maar zielig te voelen. Door Marian heb ik het vertrouwen in mezelf en de mede mens weer hervonden. Een groots geschenk!!

Joske: “Bedankt Marian voor al jouw kennis en inzet. Het was niet altijd makkelijk, maar het was het meer dan waard. Ik ben er als een sterker liever duidelijker en zachter mens uit gekomen”.

Wim: Mijn vrouw Ans heeft al jaren last van haar incest verleden en heeft hiervoor hulp gezocht Bij Marian van Veluwen. Ans heeft erge last van wisselende stemmingen. Dan gaat het goed en dan opeens is het weer mis en volgt er weer een periode vol depressies. Ans is een schat en voor mij is het moeilijk om aan te zien als ze weer zo lijdt onder haar verleden. Ik weet vaak niet waar ik dan goed aan doe en voel me dan machteloos. Ik ben de laatste twee sessies mee geweest met Ans. Marian heeft mij toen veel informatie gegeven over hoe dat zit met die wisselende stemmingen etc. Ik heb veel nuttige tips gekregen en weet nu beter hoe ik Ans kan helpen als het zo slecht met haar gaat. Dit geeft mij een minder machteloos gevoel en het gaat nu eigenlijk veel beter tussen Ans en mij.