Marian van Veluwen

marian

Marian van Veluwen (1961)

Na mijn studie seksuologie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik mij gespecialiseerd in het verhelpen van seksuele problemen door gedragsveranderende relatietherapie. Gaandeweg mijn loopbaan heb ik mij steeds meer verdiept, geschoold en ontwikkeld in therapie voor incestslachtoffers, de complexe incest trauma therapie en therapie bij complexe PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom).

Door mijn professionele kennis, werk en levenservaring weet ik precies wat er speelt bij incest slachtoffers. Ze hoeven niets uit te leggen, ik snap ze als geen ander. Zowel uit eigenĀ  als professionele ervaring kan ik ze de erkenning en herkenning bieden die nodig zijn om veilig en vol vertrouwen met elkaar aan het werk te gaan.

Ik sta wijs en stevig in het leven. Ik zie dingen erg helder, heb een sterk analytisch vermogen. Ik ben helemaal thuis in de incest materie, schrik niet van de meest onwaarschijnlijke, onmenselijke, ondraaglijk pijnlijke verhalen. Bij mij ben je welkom met heel jouw verhaal.

Mijn kennis, karakter en manier van werken maakt dat ik mensen een oprecht veilig gevoel kan bieden, in hun eigen kracht kan zetten, van waaruit nieuwe wegen bewandeld kunnen worden. De kracht van mijn werkwijze zit in eenvoud, directheid en praktijkgerichtheid. Niet alleen praten, maar er ook werkelijk iets aan doen!