ANKEVEEN – De Ankeveense traumatherapeute Marian van Veluwen is genomineerd voor de Helden van seksueel misbruik Awards 2018, in de  categorie hulpverlener incest /
seksueel misbruik.

Marian van Veluwen werd zelf ook seksueel misbruikt vanaf haar 8e tot haar 15e. Maar dat is niet waar haar verhaal stopt. Zij wist na het doorlopen van pittige traumatherapieën, een zeer zinvol en heel gelukkig leven op te bouwen. Zij studeerde seksuologie, NLP, EMDR, systemisch werken. Zij heeft inmiddels al jaren een drukbezochte gespecialiseerde praktijk voor incest traumatherapie. Zij helpt vele incest en seksueel misbruik slachtoffers naar een waardevol en menswaardig bestaan. “Ik kan door mijn verleden juist heel goed begrijpen hoe moedeloos mensen zijn om aan hun misbruikverleden te werken. Je wil er juist nooit meer aan herinnerd worden! En de last is erg groot als herinneringen je gewone leven haast wegvagen. Maar je hoeft echt niet je hele leven lang het slachtoffer te blijven. Door de juiste gespecialiseerde therapie op jouw persoonlijk afgestemd is het zeker mogelijk om je leven weer in eigen hand te nemen en gelukkiger dan ooit te worden.”

Het doel is meer openheid en informatie geven over incest en seksueel misbruik. Zodat slachtoffers zich begrepen voelen en zij niet langer hoeven te overleven, maar weer als waardevol mens leren hun leven opnieuw in te richten. “En in dat kader is iedere aandacht voor de gevolgen van, en wat te doen na incest en seksueel misbruik, al winst” zegt Marian.

De Helden Awards
Op donderdag 11 oktober worden in ‘de Ogtent’ Remigiusplein 9 in het Gelderse Duiven de winnaars van deze HeldenAward gehuldigd. De Helden Awards zijn een initiatief van netwerkorganisatie ‘Hulpverlening na seksueel misbruik’, die zich inzet voor het verbeteren en beter zichtbaar maken van de hulpverlening na seksueel misbruik.

Meer informatie over de Helden Awards kun je vinden op:
www.hulpverleningnaseksueelmisbruik.nl